5 outfits die je werkweek goed maken

Wie herkent het ritueel niet? ‘s Morgens sta je voor de kleerkast en daar komt de twijfel: wat draag ik vandaag? Wordt het niet te warm, of heeft een collega de airco weer te koud afgesteld?

De klokt tikt terwijl je allerlei combinaties uitprobeert en de afgekeurde outfits zich op je bed opstapelen. Laat je eens leiden door wat er op je planning staat. Je agenda bepaalt deze week de stijl.

 

Maandag
Creatieve brainstorms & Girl power

 

Zal je vandaag veel tijd besteden aan creatieve samenwerking met je collega’s? Pastelkleuren houden het hoofd fris. Laat de ideeën maar knetteren, bekijk de uitdagingen van de dag met een open blik.

Maar jij laat creativiteit niet uitmonden in anarchie.

Je roze sweater met plantenmotief mogen dan wel inspirerend werken, je gestreepte pantalon en je hakken tonen duidelijk wie het creatieve proces in goede banen leidt en zorgt dat het team uiteindelijk scoort.

The lady wears the pants!

Sweater en broek: Patrizia Pepe

 

Dinsdag
People management & human touch

 

De verschillende karakters van collega’s kruiden de dag, maar zijn soms ook een bron van wrijvingen. Gelukkig ben jij de persoon met de juiste skills om de angel uit het conflict te trekken.

Je hebt er het karakter én de outfit voor. Bij jou voelen mensen zich op hun gemak. Je bent ontwapenend en open en zo zie je er ook uit.

Pantalon, top en cardigan: Gigue

DRessed for succes: Gigue at Virgul Brugge

 

Woensdag
Getting things done

 

Je kleren kondigen vandaag actie aan. Je bent er helemaal klaar voor om nauwgezet en doelgericht bergen te verzetten. Met flair werk je jouw to do’s af. Niks leuker dan taken af te kunnen kruisen en te voelen dat jij het verschil maakt.

De week is halfweg en jij bent in topvorm.

Top en pantalon: Kocca, schoenen: MarcCain

 

Donderdag
Deal closed!

 

Contracten, prijzen, levertermijnen: het is allemaal part of the job.

Soms is het een harde wereld, maar jij laat niet over je heen lopen en dat straal je ook uit. Je blijft op en top vrouw, recht door zee. Fair maar vastberaden. Je werkt aan deals waar iedereen beter van wordt, en daar respecteren klanten en collega’s je voor.

Top: Liu-Jo, rok: Gigue

Dressed for succes: Liu-Jo & Gigue at Virgul Brugge

 

Vrijdag
Klaar voor het weekend. Bijna.

 

De laatste werkdag van de week en je zit nog boordevol energie. Dat wil je best tonen.

Zei daar iemand casual? Op en top professioneel zijn betekent niet dat het saai moet worden. Je gaat er vandaag nog eens goed tegenaan zodat je straks kan terugblikken op een geweldige week.

Het weekend staat voor de deur en geef toe: je hebt het echt wel verdiend!

Bloes: Kocca, broek: Thelma & Louise

Dressed for succes: Liu-Jo + Thelma&Louise at Virgul Brugge